Events

Presentatie bijeenkomst Krawinkel 21 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

Beste ondernemer op Krawinkel,

Fijn dat jullie erbij waren dinsdagmiddag jl. bij Acaleph in Geleen waar we kennis hebben gemaakt met onze kersverse voorzitter Leon Jennen en het Compound team. Voor degene die er niet bij was bijgaand de presentatie van onze eerste Bijeenkomst in Krawinkel.

Jean Sijmons en Sabine Jobsen van de Gemeente Sittard-Geleen en Benjamin Vanelslande van Actright hebben ons meegenomen in de mogelijkheden voor een warmtenet op bedrijventerrein Krawinkel, om een duurzame oplossing te bieden voor ruimteverwarming, warm tapwater en processen op lage temperatuur van < 85 °C, wat meetelt als CO2-besparende maatregel, waarmee je in aanmerking komt voor subsidies. Hier is aan jullie ondernemers een oproep gedaan om je bij het panel aan te sluiten om mee te denken en praten!  We zien jouw aanmelding graag tegemoet want jouw mening is van onschatbare waarde! Je kunt een mail sturen naar info@compoundgroup.nl als je wilt deelnemen aan dit panel.

Heb je de enquête voor het Keurmerk Veilig ondernemen nog niet ingevuld, dan kan dit via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/XTF29BN

Hieronder tref je de presentatie aan. Mocht je hierover nog vragen/opmerkingen hebben of heb je vragen/opmerkingen of ideeën om de kwaliteit van Krawinkel te verbeteren, deel dat met ons dan maken wij er werk van.

Last but not least Joey, Jord en Brigitte van Acaleph, nogmaals dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en hartelijke ontvangst!

Terug naar overzicht