Compound Group

Uitnodiging Compound Connect | PI Sittard

maandag 27 mei 2024

Beste ondernemer,

Heb je altijd al een keer een kijkje willen nemen binnen de muren van de PI in Sittard? Nu is je kans hiertoe! jullie zijn van harte welkom voor een exclusieve rondleiding. Wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plaatsen.

De Penitentiaire Inrichting Sittard is een inrichting voor ongeveer driehonderd mannelijke gedetineerden en heeft de volgende regimes: een huis van bewaring, een gevangenis, een extra zorgvoorziening (EZV), een inrichting voor stelselmatige daders (ISD) en een afdeling voor gedetineerden met vlucht- en maatschappelijk risico (GVM). Naast de zorg voor en de beveiliging van gedetineerden, begeleiden wij de gedetineerden in hun re-integratietraject en bereiden wij hen voor op een verantwoorde terugkeer in de samenleving.

Let op: deelname aan deze bijeenkomst vereist een aanmeldingsprocedure. Lees hiervoor de praktische informatie.

Het programma is als volgt:
16.00 uur      Aanmelden bij de portier / detectie procedure / ontvangst
16.15/16.30  Presentatie Compound Group en een introductie en toelichting van de toekomstplannen van de PI in Sittard
17.00 uur      Rondleiding
18.30 uur      Einde

We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Heel graag tot ziens op 17 juni as.

AANMELDEN

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: maandag 17 juni 2024
Tijdstip: 16.00 - 18.30 uur
Locatie: Op de Geer 1, 6135 KN Sittard

Aanmeldingsprocedure
Betreffende de aanmelding is er een procedure van toepassing en bij de detectie procedure dien je er rekening mee te houden dat iedereen zich dient te identificeren bij de portier middels een geldig identificatiebewijs. Vervolgens zul je “piepvrij” door de detectiepoort dienen te gaan. Dit is net als op het vliegveld. 

Het is niet toegestaan een mobiele telefoon of andere devices mee de inrichting in te nemen. Er zijn kluisjes aanwezig waar deze in opgeborgen kunnen worden.

Graag ontvangen wij uiterlijk 6 juni je aanmelding met naam, bedrijfsnaam, geboortedatum en ID nummer zodat wij dit tijdig kunnen doorgeven.

Parkeren
Vanwege beperkte parkeerruimte vragen wij je om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen of te parkeren bij P&R van het station of je auto bij je eigen bedrijf te parkeren.

Verhinderd?
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit graag uiterlijk 6 juni 12:00 uur aan ons door via info@compoundgroup.nl.

Terug naar overzicht