Events

Uitnodiging Compound Connect | Krawinkel

maandag 6 mei 2024

Ken jij je buren al? Ben je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het terrein?
Welke innovaties er opborrelen?

Na de eerste gesprekken op het bedrijventerrein merken we we dat ons netwerk een opfrisbeurt kan gebruiken.

Als nieuwe uitvoerder van de Compound Group willen we niet alleen contacten vernieuwen, maar ze ook een flinke boost geven. Want laten we eerlijk zijn, samen staan we sterker. Vertrouwen en het netwerk is hierbij de sleutel tot succes!

De wereld van vandaag staat voor talloze uitdagingen en grote overgangsthema's, vooral op het gebied van verduurzaming. Het is een tijd waarin we gezamenlijk moeten optreden, stappen zetten en innoveren om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties.
Naast de hernieuwde kennismaking zullen we ook dieper ingaan op wat een warmtenet precies inhoudt, welke kansen en mogelijkheden het biedt en hoe jouw betrokkenheid een positieve impact kan hebben op ons bedrijventerrein en de wereld om ons heen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe jij kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst en wil je de banden versterken binnen onze gemeenschap? Kom dan naar onze bijeenkomst en laten we samen ons netwerk een boost geven en de weg naar een warmterealiteit verkennen.


Samen kunnen we het verschil maken!

NB.: Het warmtenet Zuid-Limburg is reeds een actief samenwerkingsverband tussen de gemeenten Beek,  Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Sittard-Geleen en Stein, provincie Limburg en Enpuls Warmte Infra. Deze partners willen met een regionaal en publiek warmtebedrijf een bijdrage leveren aan de betaalbare realisatie van de lokale warmtetransitie in de verstedelijkte gebieden binnen de regio, waarmee wordt voorzien in een stabiele, kostenefficiënte en duurzame warmtevoorziening voor de inwoners met als doel een lokale warmtetransitie vorm te geven. Dit initiatief streeft ernaar om te voorzien in een stabiele en kostenefficiënte duurzame warmtevoorziening voor onze gemeenschap.

AANMELDEN

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: dinsdag 21 mei 2024
Tijdstip: 15:00 - 17:00 uur 
Locatie: Acaleph, Hofkamp 4, 6161 DC Geleen 

Parkeren
Parkeren is mogelijk op P1 of P2.

Verhinderd?
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit graag uiterlijk 20 mei 12:00 uur aan ons door via info@compoundgroup.nl.

Terug naar overzicht