Events

Uitnodiging Compound Connect | Holtum Noord en Sluisweg Born

woensdag 20 maart 2024

Als de nieuwe uitvoerorganisatie van de Compound Group zijn we volop bezig met onze eerste 100 dagen, van het voeren van intensieve gesprekken met ondernemers tot het verkennen van de bedrijventerreinen.
 
Met name in Holtum Noord hebben we geluisterd naar jullie als ondernemers en de eerste activiteiten geïdentificeerd. Dit heeft geleid tot onze tweede georganiseerde bijeenkomst, waarbij we ons richten op het aanpakken van belangrijke kwesties zoals bereikbaarheid te weten openbaar vervoer op het terrein, bewegwijzering en het versterken van het netwerk onderling.
 
Op donderdag 16 mei nodigen we je graag uit om hier samen invulling aan te geven. DHL Supply Chain heeft hiervoor een mooie ruimte beschikbaar gesteld.  

Na de kennismaking zullen we de eerste bevindingen delen;  Arriva zal een inkijkje geven in de toekomstige mogelijkheden voor het terrein en daarnaast horen wij natuurlijk graag wat jullie bezig houdt op het terrein en waar wij jullie mee kunnen helpen!
 
Wil jij ook je stem laten horen, kennis maken met ons en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het terrein? En natuurlijk is er na het formele gedeelte gelegenheid tot kennismaking en netwerken met elkaar. 
 
Deze week wordt tevens een enquête uitgestuurd ter inventarisatie. Het is van groot belang een grote respons hierop te ontvangen. 
 
We verwachten maximaal 30 personen, dus meld je snel aan want vol=vol.  

AANMELDEN


PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: donderdag 16 mei 2024
Tijdstip: 16:00 - 18:00 uur  
Locatie: DHL Supply Chain, Holtum Noordweg 20, Born

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid Bij "Entrance Building".

Verhinderd?
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit graag uiterlijk 15 mei 12:00 uur aan ons door via info@compoundgroup.nl.

Terug naar overzicht