Events

Uitnodiging Compound Connect | Fortuna/Sportzone

woensdag 20 maart 2024

Als de nieuwe uitvoerorganisatie van de Compound Group zijn we volop bezig met onze eerste 100 dagen, van het voeren van intensieve gesprekken met ondernemers op de bedrijventerreinen in Sittard-Geleen tot het verkennen van de bedrijventerreinen met spreken met diverse stakeholders.

Specifiek voor Bedrijvenstad Fortuna hebben we geluisterd naar jullie als ondernemers en de eerste activiteiten geïdentificeerd. Dit heeft geleid tot onze allereerste bijeenkomst, waarbij we ons richten op het versterken van het netwerk en het aanpakken van belangrijke kwesties zoals parkeren, verkeersbeleid en toekomstige ontwikkelingen op het terrein.

Op 24 april nodigen we je graag uit om hier samen invulling aan te geven. We beginnen met een kennismaking en zullen de eerste bevindingen vanuit parkmanagement delen, evenals verder inventariseren wat jullie als bewoners van het bedrijventerrein wensen.


Wil jij ook je stem laten horen, kennis maken met ons en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het terrein? En natuurlijk is er na het formele gedeelte gelegenheid tot kennismaking en netwerken met elkaar.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

AANMELDEN


Praktische informatie

Datum: woensdag 24 april 2024
Tijdstip: 16:00 - 18:00 uur  
Locatie: My35', Parijsboulevard 295 in Sittard

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parijsboulevard.

Verhinderd?
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit graag uiterlijk 23 april 12:00 uur aan ons door via info@compoundgroup.nl.

Terug naar overzicht