Events, Regionaal

TOF aan tafel en TOF Masterclasses

donderdag 4 augustus 2022

TOF is een project van MKB-Limburg en Maastricht University en versterkt familiebedrijven met een gratis coachingsgesprek om kansen en uitdagingen inzichtelijk te maken.

Heb jij een familiebedrijf met 2 tot 50 medewerkers? Denk je na over de toekomst, verandering binnen het bedrijf of over opvolging? Is het tijd om de strategie voor de komende jaren te gaan bepalen? Zo ja, dan is dit is een mooi moment om een gratis en vrijblijvend coachingsgesprek van TOF in te plannen. TOF helpt jou om je familiebedrijf toekomstbestendig te maken!

Meer weten? Download hier de folder.

Meld je hier aan. Het zou tof zijn om je te leren kennen!

 

TOF Masterclasses

Heb jij een familiebedrijf met 2 tot 50 medewerkers? Wil je met je bedrijf de volgende stap maken en is het tijd om de strategie voor de komende jaren te bepalen? Ja? Dan is het TOF dat je dit leest!

TOF Masterclasses zijn gemaakt voor familiebedrijven door experts van Maastricht University. Je gaat samen met andere familiebedrijven aan de slag in de Masterclasses, dit zijn 6 kennis- en inspiratiesessies over strategie, innovatie en opvolging. Als je wilt kom je samen met je opvolger of collega familielid naar de TOF Masterclasses.

Meer weten? Download hier de folder.

Terug naar overzicht