Bedrijven

Ondernemer(s) aan het woord: The Staging Company

maandag 13 mei 2024

In het voormalige pand van Berden Slapen op het industrieterrein “Handelscentrum Bergerweg” is sinds enkele jaren The Staging Company gevestigd. Diana Mennen en Ron van Geel zijn de creatieve en gepassioneerde ondernemers achter The Staging Company.

The Staging Company is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van meubels en woonaccessoires die nodig zijn om vastgoedprojecten zo goed mogelijk te presenteren voor de verkoop en verhuur. Vanaf 14 mei voegen ze daar nieuwe dynamiek aan toe door de opening van een winkel; The Staging Company STORE & more, een winkel zonder webshop. Dit is een bewuste keuze, omdat we willen bijdragen aan de levendigheid van het bedrijventerrein en de stad Sittard en een unieke ervaring willen bieden aan klanten die genieten van fysiek winkelen. Op deze manier dragen we bij aan het behoud van de traditionele winkelervaring in stenen winkels. Er is tevens gelegenheid tot samenwerkingen en crosspromoties met de andere ondernemers op het bedrijventerrein. De opening van deze winkel draagt bij aan de levendigheid en diversiteit van het bedrijventerrein, waardoor het een aantrekkelijke bestemming wordt en meer bezoekers trekt.
Door de intensieve samenwerking met het Vista College krijgen stagiair(es) van de opleiding interieuradviseur hier ook een “podium/stage” om zowel interieuradvies als ook interieurontwerp in de praktijk te kunnen leren.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze diensten? Kom dan langs in onze winkel en laat ons je verwelkomen in onze unieke wereld van stijl en inspiratie. Vanaf dinsdag 14 mei zijn onze openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Terug naar overzicht