Bedrijven

Ondernemer(s) aan het woord: MH Roadstyling

donderdag 6 juni 2024

MH Roadstyling bestaat 35 jaar!
'Met onze expertise krijgt ieder project het gewenste resultaat'.

MH Roadstyling - groots in full service reclameoplossingen en interieurtoepassingen- heeft in Sittard en omstreken al naam gemaakt en breidt haar activiteiten steeds verder uit binnen Nederland en onder meer België, Duitsland en Frankrijk. Een opdracht bij de Ziggo Dome of een project op een recreatiepark in Frankrijk? Bij MH weten ze er raad mee. Ze werken voor ambitieuze merken en richten zich op organisaties die gezien willen worden.

Directeur Jos Mostard heeft het bedrijf zien groeien: “Ons familiebedrijf bestaat inmiddels al 35 jaar en daar zijn we natuurlijk trots op. Wat ooit begon met het beletteren van voertuigen is uitgegroeid tot een gerenommeerd signbedrijf, inmiddels één van de grootse van Nederland. Van een handjevol medewerkers zijn we uitgegroeid naar een ervaren en flexibel team en heb ik MH door de jaren heen volwassen zien worden. Door de veelzijdigheid van het team kunnen we een totaalpakket aanbieden, van concept en ontwerp tot eindmontage. We kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt zodat we altijd voorop lopen, onderscheidend zijn en marktleider blijven in Limburg.”

Bij MH Roadstyling werken zo’n 70 medewerkers die vol enthousiasme klaarstaan om klanten op alle mogelijke vlakken te bedienen. Of het nu gaat om een vernieuwend ontwerp, de perfecte print, advies bij elk vraagstuk of montage op locatie. MH Roadstyling heeft de middelen en mensen om het onderscheid te maken. Jos Mostard vult aan: “We hebben de kennis in huis om bijzondere projecten te kunnen bewerkstelligen zoals het ontwerpen en bouwen van een eventbar voor festivals, het monteren van grote verlichte gevelletters die volledig berekend en uitgemeten worden of bijzondere ondergronden die vragen om een specifiek behang. Met onze expertise krijgt ieder project het gewenste resultaat. Ook de productie en realisatie in eigen huis is een absolute meerwaarde. En altijd met aandacht voor de wensen van de klant.”

Directeuren Jos en Joos Mostard zien nog een mooie groei in de toekomst. Met het aannemen van een Business & Marketing Manager zetten ze een volgende stap om het bedrijf nog verder te professionaliseren. Maar wel met de gezelligheid van een familiebedrijf. Daarnaast staat zorg voor de medewerkers centraal. Niet alleen qua ontwikkeling maar zeker ook qua vitaliteit. Joos Mostard legt uit wat men aanbiedt voor medewerkers: “Naast dat we regelmatig een vrijdagmiddagborrel organiseren met een hapje en drankje, zorgen we ook voor de gezondheid van ons team. Een wekelijkse bootcamp, één op één trainingen en massages zorgen voor in- en ontspanning. Ook de vitaliteitsruimte, die door medewerkers gereserveerd kan worden voor een momentje ‘ontspanning’, draagt hieraan bij. Onlangs zijn we gestart met een osteopaat die uiteenlopende klachten probeert te verminderen. Medewerkers waarderen dit zeer. Het hoogtepunt is de jaarlijkse teamdag. What happens bij MH….”

Bij alles wat MH Roadstyling doet is er aandacht voor mens en omgeving. Daar waar mogelijk kiezen ze voor materialen, machines en productiemethoden die milieuvriendelijk zijn en zoeken ze steeds naar duurzamere oplossingen. Joos is trots op wat er inmiddels is bereikt: “We hebben al een aantal mooie certificeringen behaald, waaronder VCA*, ISO 9001 en ISO 14001. Dit zijn keurmerken voor veilig en gezond werken, milieu en kwaliteit. Onlangs hebben we ook de '3M Platinum' status bereikt met mooie garanties en privileges. We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en veilig en gezond werken te kunnen garanderen. Ook willen we koploper zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom blijven we continu in ontwikkeling en passen we, daar waar nodig, onze richtlijnen aan. Dit resulteert in het behoud van onze certificeringen en daar zijn we natuurlijk trots op.”

Elk project krijgt bij MH de aandacht die het verdient. Hoe ze dat doen? Ontzorgen van A tot Z. Eerlijk advies, spot-on projectbegeleiding, gelikte vormgeving, maatwerk productie en de perfecte montage. MH realiseert het!

Joos sluit af: “In de basis zijn we nog steeds dat persoonlijke familiebedrijf zoals we ooit zijn begonnen. En dat merk je aan onze aanpak. Werk je met ons? Dan werk je met een hecht team van vakmensen. Echte reclamemakers. Het leveren van kwaliteit vinden we vanzelfsprekend, maar nog belangrijker vinden we onze klantrelaties. We gaan voor lange termijn relaties en dat realiseren we met ons team. Samen hebben we maar één doel: een supertevreden klant.”

MH Roadstyling

Terug naar overzicht