Ondernemen op een schoon en veilig bedrijventerrein

maandag 28 november 2022

Jij werkt toch ook het liefste op een schoon en veilig bedrijventerrein? Ook jouw bezoekers en leveranciers komen graag op een bedrijventerrein waar het goed vertoeven is. Daarom is het van groot belang dat ook de ondernemers hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om beheer & onderhoud.


Houdt jouw terrein netjes zodat onkruid e.d. niet overslaan naar het openbare gebied. Zie je in de tussentijd een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Met de BuitenBeter Smartphone app meld je een probleem snel en makkelijk bij je gemeente. Meteen op de plek én het moment dat je het signaleert.


BuitenBeter is beschikbaar voor Iphone, Android, Windows Phone, Blackberry, Symbian en Windows Mobile. Doe een proefmelding om de app uit te proberen en ervaar het gemak van mobiel melden.
Daarnaast roepen wij eenieder op om bij verdachte situatie melding te maken bij de juiste instantie. Valt er iets voor bij jouw bedrijf? Doe hiervan dan aangifte!

 

Terug naar overzicht