Algemeen

Bewegwijzering Krawinkel

donderdag 29 april 2021

De ondernemers die eerder hebben aangegeven deel te willen nemen aan de bewegwijzering hebben inmiddels een overeenkomst getekend met de betreffende partner. Op korte termijn wordt er met de verkeerstechnicus en de gemeente een ronde gemaakt over het bedrijventerrein om te beoordelen welke van de momenteel aanwezige borden kunnen blijven en welke borden dienen te worden verwijderd.

Een uniforme bewegwijzering draagt bij aan een professionele en nette uitstraling van het bedrijventerrein en onrechtmatig in het openbare gebied geplaatste borden zullen dan ook worden verwijderd.ʉ۬Dus: staan er borden van jouw bedrijf in de openbare ruimte op een plek waar dit niet is toegestaan? Wees je er dan van bewust dat de mogelijkheid bestaat dat jouw borden zonder kennisgeving worden verwijderd. Daarom geven wij je via deze weg nogmaals een seintje en vragen wij je om bebording op eigen terrein te plaatsen. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid deze te verwijderen en deel te nemen aan de collectieve bewegwijzering zodat jouw bedrijf goed vindbaar is en het terrein in zijn geheel een nette uitstraling heeft.

Heb jij in het verleden nog niet aangegeven deel te willen nemen aan de collectieve bewegwijzering maar wil je dit graag alsnog? Vul dan alsnog het bestelformulier in!

 

Terug naar overzicht