Bedrijven

Bedrijven Ondernemer(s) aan het woord: Fysiotherapie van den Beuken

dinsdag 15 oktober 2024

“Effectief en doelgericht revalideren met toewijding voor resultaat”

Mijn naam is Luc van den Beuken, eigenaar van Fysiotherapie van den Beuken, een praktijk voor (sport)fysiotherapie die inmiddels acht jaar actief is. Samen met mijn collega Twan Janssen zijn we vanaf 30 september gevestigd op onze nieuwe locatie op Bedrijvenstad Fortuna, direct verbonden aan de Sportzone Limburg. De ligging tussen sportfaciliteiten en (professionele) sportclubs, biedt ons een inspirerende omgeving om te werken aan herstel en revalidatie.

We zijn gespecialiseerd in actieve revalidatie, waarbij we mensen ondersteunen bij het herstel van blessures aan spieren, pezen, gewrichten en banden. Manuele fysiotherapeutische vaardigheden (Arthropraxie) speelt hierbij een ondersteunende rol. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het verbeteren van de belastbaarheid, met aandacht voor de doelen van iedere patiënt. Naast ons werk met breedte sporters en topsporters, begeleiden we ook mensen met algemene klachten aan het bewegingsapparaat.

Fysiotherapie van den Beuken kent een goede samenwerking met orthopeden uit de regio (o.a. Zuyderland) en ziet veel sporters na een operatie aan het bewegingsapparaat. Daarnaast nemen wij als extern consultant een keer per maand deel aan de sportpoli in het Zuyderland ziekenhuis te Sittard. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u terug zien op onze website.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om ons nieuwe pand te verbouwen tot een inspirerende praktijk/trainingsruimte. Wij kijken er naar uit om hier met passie onze missie en visie voort te zetten.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.fysiotherapievandenbeuken.nl

Terug naar overzicht